tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Märkää - voi ei!

"Prkl... olen ihan litimärkä :("

No niin, syksy sateineen on saapunut. Muusa on kaikkea muuta kuin sadevarma koira. Jostain Muusa aina tietää, kun sataa. Sateisina päivinä sille tuntuisi riittävän yksi lenkki läheisen puiston ympäri. Minä tietenkin määrätietoisesti vedän sitä perässäni metsään kolme kertaa päivässä tästä huolimatta. Täytyyhän sitä tarpeilla käydä, vaikka vähän kastuisikin. Tiedän jo vakkaripaikat, joissa Muusa yrittää kääntyä suorinta tietä kotiin. Ja tiedän missä kohti se yrittää aina totaalista stoppia uikuttaen kovaan ääneen. Ei voi muuta kun nauraa tuolle. Ehkä tässä syksyn mittaan tapahtuu jonkin sortin tottumista sateeseen...

2 kommenttia:

Lousku kirjoitti...

:( Puikula on ihan tyhmä ja tuhma! *snif*

Sanna kirjoitti...

Meillä Miki ei ennen liikkunut sateella, nykyään ulkoilee mun ja Jounin kanssa sateellakin, mut ollessaan porukoilla hoidossa ei lähde sateella mihinkään. Vapaana ollessaan Miki juoksee yhtälailla satoi tai paistoi.

Mikille tulee agilitystä reenitaukoa, koska Miki puras meidän ohjaaja ja lennettiin sen takia ryhmästä ulos. Treeniblogissa tilanteesta kuvaus. Seuralta tuli viestiä ettei saada käydä agilityssä tai vapaaharjoittelemassa esteitä keskenämme ennen ensi kesää. Silloinkin, jos ryhmään pyritään tarvii olla ensin ongelmakoirakouluttajalta todistus että ollaan käyty sielä vähintään 5 kertaa eikä puremisongelmaa enää ole.