maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Muusan pata

Tänään tehtiin Muusalle jauhelihapataa. Naminami, mitä herkkua se olikaan.

Tässä tyylinäyte padan pohjan nuolemisesta (sen jälkeen kun olin pakastanut 8 annosta).

" Oho, saankin nuolla koko padan."


"Nami nami, mums mums, lisää..."

Muusan pata:

Jauhelihaa (paljon)
ohraa
hirssiä
tattaria
riisiä
kauraa
juuressosetta
öljyä
muutama kananmuna
vettä nesteeksi

Ainekset sörssätään pataan.
Haudutetaan 175 asteessa reilun tunnin.
Tarjoillaan citro-oskan ja lisäöljyn kanssa :)
Yhdestä padasta tulee annoksia pakkaseenkin.

2 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Mä koen velvollisuudekseni kommentoida tähänkin jotain. On niin hyvä putki päällä. :)

Eikö teillä erilaisten viljojen syönti aiheuta piereskelyä? Must tuntuu, että iltapaukuttelu loppui kun lopetin kaiken ylimääräisen syöttämisen. Ne ei ollut mitään kainoja tussahduksia vaan vieraat tosissaan lakos, kun äijä alkoi päästelemään ilmaa. HYIII!!

Lotta K kirjoitti...

Hmmh, voihan se olla niinkin.
Padasta en kyllä oo huomannut hajuja. Muutenkin Muusa on itse asiassa haissut viimeaikoina aika vähän. Tiedä sitten miksi...