sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2008

Uusia asioita

Huomasin, että koirani ei osaa hypätä käskystä istumaan kivelle, tuolille tms. Hassua, olen opettanut sen hyppäämään syliini, mutta unohtanut opettaa sen hyppäämään ilman minua :) Äkkiäkös tuo aukko on korjattu. Nyt Muusa hyppää käskystä keittiön tuolille :) (toivokaamme, että tätä taitoa ei käytetä asioiden päälle hyppimiseen yksin ollessa...)

Muusa tuolilla, macair ja parvekekukat :)

Olemme Muusan kanssa laittaneet parveketta koko viikonlopun ja hauskaa on ollut. Muusa on syönyt multaa ja yrittänyt auttaa vähän maalauksessakin. Kukat se on onneksi jättänyt rauhaan ja tajunnut että parvelleella saa oleilla vain kaikki neljä tassua tiiviisti lattiassa kiinni. Ei se itse asiassa ole edes yrittänyt kurkotella tähyilemään tai mitään muutakaan hengellänsä leikkimistä :) Aikaisemmin meillä ei ole parveketta ollut ja alussa Muusaa selkeästi jännitti, että mitä jos parvekkeen lattia vaikka nielee sen. Nyt koira on kuitenkin selkeästi kotiutunut myös parvekkeelle ja loikoilee sieläkin ottamassa aurinkoa. Muusan hörökorvista on paljastunut huono puoli, korvat palavat sisältä, kun aurinko paistaa suoraan sisään :( Korvatulehduksista sen sijaan ei ole pelkoa, koska tuuletus toimii...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi meitä korvavammaisia. Onneks ihmiset kääntelee ja vääntelee, ehkä meidän kannattaa antaa niiden rasvaillakin? Hattuja en mä ainakaan kyl rupee käyttää! Mulla ei vielä mitään ongelmia ookaan ollu, relana kun kuljen niin korvalehdet kuulema nätisti eli terveesti.

Meil kasvo ennen sellasia pieniä ruusuja pihalla ja ollaan Enskan kanssa pureskeltu niitä risuja huolella pitkin talvea. Ei kuulema tuu kukkia enää, eikä ihmiset oikein diggaile. Ajattelin yllättää ja jyrsiä loputkin kepeistä pois ni ei oo rumentamassa maisemaa.

Nähdään joku päivä! En mä sua oikeesti haluu tappaa, vähän vaan hammastelen heikkoina hetkinäni! (Emäntä heittelee tossa, että jättää mut kotiin, Enni vaan pääsis niin ku sun kanssa nauttimaan puistoon tms. Pöh... )