torstaina, toukokuuta 29, 2008

Rappusia on aivan liikaa

Arki on kaapannut Muusan mukaansa ja rauhoittanut se pahimman muuttotohelluksen ohi. Päivisin Muusa on yksin kotona, kun olen töissä ja iltaisin ihmetellään lähipusikoissa kökkiviä sotilaita (pitävät jotain ihme asuinaluehyökkäysharjotuksia) ja pamauksia. Pamausten lisäki Muusaa on tutisuttanut rappuset, talomme hissi oli nimittäin rikki viikonlopun ja voi kertoa, että eihän siitä mitään tullut. Maanittelin ja maanittelin ja sain koiran tunnissa tutisten alas. Ylös en sitten enää millään. Pakko se oli kantaa edes takas viidenteen kerrokseen, grrrhh! Kuulemma hyvää jalka- ja käsilihastreeniä emännälle, ja pah. Aion ostaa sille sellaiset töppöset, että kyllä menee rappusia...

Jäniksiä on löytynyt Täyttömäeltä, sekä pieniä että Muusaa isompia. Onneksi se ei niitä kiinni saa, silti olen ihmetellyt mitä se kuvittelee tekevänsä niiden itseään isompien kanssa? Ei kai se tosissaan voi niitä kuvitella saalistavan?

Tokon viimeisellä kerralla oli leikkimieliset kisat, me oltiin Muusan kanssa aika nopeita varsinkin siinä näkkileivän syömisessä :) Muusa voitti köysilelun, jota se on ylpeänä retuuttanut palkintojen josta asti. Osallistuttiin vielä päälle tokon möllikisoihin alokasluokan liikkein. No, eihän Muusa niitä kaikkia vielä todellakaan osaa, mutta oli kivaa kuitenkin testata mitä se osaa ja miten käyttäytyy tällaisessa tilanteessa. Hyvinhän se käyttäyty ja esim. seuraaminen ja käännökset sekä hihnassa että vapaana menivät erinomaisesti. No, ollaanhan me niitä väännettykin. Tarkempi raportti tokokisoista treenipäiväkirjassa.

2 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Tuutteko meijän kanssa pinsereiden kesäpäiville 20.07? Tuusulaan.. Ja koska tuutte landella käymään?

Lotta K kirjoitti...

Joo, ollaan tulossa Tuusulaan :)