keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Muusan muuttomeiningit

Palaan vielä aikaisemmin korkattuun aiheeseen: mitä muutto tarkoittaa Muusalle.

Kuvassa: Muusa ja muuttolaatikot juuri ennen pakkausoperaation aloittamista

Muuttolaatikkotorneja, stressaantuneita ihmisiä, pikalenkkejä kiireessä, liukastelua uudessa rappukäytävässä, muuttokuorman mukana matkustamista (aitiopaikalla eli pakun pelkääjän paikalla, tietenkin), paljon kivoja ihmisiä pyörimässä ympäriinsä, kauheasti kolinaa asioiden purkamisesta ja uudellenkokoamisesta, sähläystä...

No, ehkä on niin, että pinseri todella rakastaa olla tämän koko härdellin keskellä, juuri siellä missä tapahtuu :)

3 kommenttia:

Ninsku kirjoitti...

Hihii, hassu ilme. Jaksamista koko porukalle!

Weera kirjoitti...

Meillä siis muutto meneillään myös. Ali taitaa kyllä aistia musta, että asenne on aika rento (kuudes muutto neljän vuoden sisään itselle). Vähän se kyllä nostelee enempi kinttujaan paljaalla lattialla.. Hölmösti todella korkealle aivan kuin liioitellen.

Toivottavasti saatte muuton sujumaan, tentti menee läpi ja päästään näkemään vielä lauantaina. :) tsemp-tsemp!

Sanna kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon, myös meillä se on meneillää, tosin pikkuhiljaa kuukauden aikana pakkaan tavaroita. Miki ottaa toistaiseksi rennosti ja nukkuu aamupäivät kun mä oon pakannut, onneksi on viikon loma.

Sitten kun alkaa ihmisiä kulkemaan niin on pakko viedä pinsku pois jaloista ettei se karkaa tai syö ketään. Paljaat lattia myös täällä, meillä ne ei menoa haittaa, mutta omistajana kauhistelen mitkä jäljet tulee parkettiin.