lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Salaisuuksia

Roni haastoi Muusan kertomaan seitsemän salaisutta.

Muusan seitsemän salaisuutta

1. Pilkkiminen
Muusa ei välillä malttaisi millään mennä nukkumaan, vaikka sitä jo kamalasti väsyttää. Sen mielestä on tärkeämpää seurata mielenkiintoisia tapahtumia, eikä nukahtaa sovi kesken kaiken. Valitettavasti väsymys aina jossain vaiheessa voittaa, jolloin koira alkaa nuokahdella, tämä pilkkiminen on todella hupaisan näköistä, sillä Muusa yrittää viimeiseen asti pinnistää silmänsä auki.

2. Piereskely
Välillä kaasuttelu on sitä luokkaa, että muilla huoneistossa olevilla olo on kuin keskitysleirin kaasukammiossa konsanaan. Henkihän siinä lähtee.

3. Päällekarkaus (aka. korva- ja nenäraiskaus)
Muusalla on taipumus osoittaa hellyyttään nuolemalla korva- ja sierainkäytävät niin tutuilta kuin tuntemattomilta. Homma onnistuu parhaiten, kun koira niittaa ihmisen maahan ja laittaa etutassunsa olkapäiden yli, näin saa uhrista tukevan otteen ja eikun hommiin. NAMI NAMI. Yritä siinä sitten rimupuilla karkuun. Mainittakoon, että erityisen nautinnollista tämä tuntuu olevan Muusan mielestä suoraan sen jälkeen, kun on esin antaumuksella nuoleskellut omaa akapäätänsä. Ugh.

4. Räkä
Aina, kun joku kaivaa nenäänsä, Muusa tulee valmiiksi apajille ja odottaa saavansa löydökset suihinsa. Vaikka koira olisi täydessä unessa, nenän kaivuu herättää sen ja tuo ampaisee nuolesekelemaan kaivajan sormista tuotoksia. Nami nami :)

5. Kasvissyönti
Muusa kokee syvää sympatiaa emäntäänsä kohtaan, jonka täytyy olla maailman huonoin metsästäjä, kun pöydässä on aina vaan kasvistuotteita. Mikäli asia olisi Muusasta kiinni, söisimme pupupaistia päivittäin :)

6. Uusavuttomuus
Muusa on tottunut hyvään palveluun pienestä pitäen. Kun neiti haluaa peiton alle nukkumaan, ei puhettakaan, että hän vain kömpisi sinne. Nukkuja pitää ensin herättää surieleisesti, jotta hänelle avataan peiton reunaa niin, että neiti voi suoraan kävellä sisään ja rohjahtaa nukkumaan. Sama pätee liukkaisiin pintoihin, ei puhettakaan, että räpisteltäisiin eteenpäin omin avuin. Kantoapua ja hissikuljetusta vaaditaan.

7. Puikulointi
Muusa on syntynyt puikuloimaan. Puikulointi tarkoittaa sohvalla, sängyllä tai nojatuolissa kiehnäämistä ihmisten vieressä maha pystyssä rapsutuksia ja hellyydenosoituksia vastaanottaen. Toimistolla joku tokaisi, että olen kouluttanut koirastani kissan :) Enhän minä sille mitään voi, että pinseri elää hellyyden- ja huomion osoituksista...

Ei kommentteja: