tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Paluu prinsessasänkyyn


Muusan loma alkoi oikeastaan vasta maanantaina Kurikassa. Nautinnollisia unia prinsessasängyssä ja vapaana kirmailua umpihangessa.

Tikit on otettu pois ja maha näyttää vähän hassulta :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve!
Oliko teillä mahdollisuutta saada korvausta vakuutuksen kautta leikkauksesta mätäpaiseiden ym. syiden takia?
Meillä pinskulla edessä leikkaus maanantaina ja oon miettinyt vakuutksen kattavuutta, normaalistihan ei korvaa leikkausta mutta mietin että mites on noiden syiden puolesta... Viimeksi antibioottikuuria hakiessani näppylöistä otettiin kokeet ja kyseessähän olikin sitten joku "kokki-bakteeri" tms. joka uusiutuu juoksujen yhteydessä.
Täällä odotellaan kyllä innolla leikatun nartun eloa leikkauksen jälkeen, sen verta tarpeekseni oon minä että koira saanut noista paiseiden puristeluista ja ah niin ihanista valeraskauksista;)

Terkuin Mari

Lotta K kirjoitti...

Eläinlääkäri kirjoitti sellaisen lausunnon vakuutusyhtiöön, että sterilointi oli sairauden hoitoa (toistuvat mätäpaiseet ja emätintulehdukset), eikä pelkästään juoksujen ehkäisyä. Veikkaan, että menee vakuutusyhtiössä läpi, mutta paperit on vasta vetämässä :D

Eli kannattaa puhua eläinlääkärin kanssa, että kirjoittaa erikseen lyhyen lausunnon miksi sterilointiin normaaleiden terveydellisten syiden lisäksi liittyy myös sairauden hoitoa / ennalta ehkäisyä...

Tsemppiä leikkaukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia vastauksesta:)

Kokeillaan ainakin jos olisi vakuutuksesta hyötyä:)

Mari