torstaina, joulukuuta 10, 2009

Kannattaako sänky pedata?

Olisi kiva kuulla muista pinsereiden (tai muiden kääriytyjäkoirien) kodeista, miten sängynpetaamisongelma on ratkaistu. Meillä ei yleisesti ottaen pedata sänkyä, koska siitä ei käytännössä ole mitään hyötyä. Muusa myllää sängyn kahdessa minuutissa uudestaan kaivautuessaan vällyjen väliin.

Koska olen lähdössä matkalle, päätin tehdä poikkeuksen. Kuten kuvasta voi päätellä, Muusa on jäämässä kotiin :D

4 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Ei pedata!! :) Jos tiedossa on vieraita niin petaan muodon vuoksi. Tämähän tarkoittaa myös sitä, että lakanat on vaihdettava minimissään kerran viikossa jos en ole jaksanut koiran tassuja ulkoilujen jälkeen pyyhkiä/pestä.

Ilmeisesti parhaita pesäkoloja on möykyt joissa on tyynyjä, päiväpeittoa ja lakanoita sekaisin. Uusimpana kikkana Ali on alkanut vetää omaa hyi-likaista vilttiään muuten niin puhtaisiin pesiin. Joskus joku lelukin otetaan mukaan. Mielenkiintoista tässä pinserissä on se,että pesien rakennus ja niihin kaivautuminen alkoi vasta noin puoli vuotta sitten, eli 2,5 vuoden iässä.

Mutta onhan se aika suloista. ♥

Sanna kirjoitti...

Meillä ei koirat pääse makkariin =)
Meillä on koirilla oma sänky, jota ei pedata, paitsi vieraiden tullessa, tosin peitto ei oo aina sängyssäkään, kun koirat myllää.

Miki myös on keksinyt uutta käyttöä meidän sohvien suojana olevilla peitoille kaivautumalla niihin, mikä on hieman hurjaa sillä koiraa ei oikeesti erota peiton alta.

Anu kirjoitti...

Hei Lotta! Täällä omaa kääriytyjäkoiraansa odottavat... :-) Aattelinpa ny paljastaa, että meillä Aten kanssa lähti pinserin hankinta liikkeelle sun ja Muusan näkemisestä metrossa -ja nyt olis tammikuun lopulla tulossa pinsku Sawonmuan kennelin A-pentueesta! Kävimme myös Ceriinalla "näytillä", mutta joulukuuksi kaavaillusta pentueesta ei nyt sitten tullutkaan pentuja... Eli kiitos Muusa ja Lotta inspiraatiosta! ;-) eikä me tykätä muutenkaan sängyn petaamisesta, eli sängyn myllääminen ei tuu haittaamaan elämää! T:Anu Ikonen.

Lotta K kirjoitti...

Mahtavaa, että ollaan inspiroitu. Elämä ilman pinseriä on sata kertaa tylsempää :D Onnittelut teille uudesta perheenjäsenestä. Kerrottehan sitten kuulumisia uuden piskupalleron touhuista, ja kaikenlaista saa kyselläkin pinskuelämästä.

Toi livestream tuolla Savonmuan nettisivuilla on ihan mahtava! Vaikka mun ei pitäis katsella noita palleroita, ettei pentukuume nouse kamalasti ;)