sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Muusan ensimmäiset agilitykisat

Muusa osallistui tänään ensimmäistä kertaa (epävirallisiin) agilitykisoihin. Eikä mihin tahansa kisoihin, vaan pinsereiden agilityn SM-kisojen mölliluokkaan. Mitenkään erinomaisesti kisat eivät menneet: ensimmäisellä radalla Muusa poistui radalta ehkä noin kymmenen kertaa. No minkäs sille mahtaa, että kentän laidalla oli mm. kasvattaja ja paljon muuta tarkastettavaa. Ei ollut ehkä kamalan hyvä idea pitää koiraa autossa ihan starttiin asti :( (näin kävi vahingossa, kun itse olin töissä varsinaisella SM-radalla, joka kisattiin luonnollisesti ennen möllejä). Toisella radalla Muusa oli jo enemmän kuulolla, mutta väsähti kesken radan ja kiipesi puomin kontaktille mielenosoituksellisesti istumaan ja odottamaan nameja :D

Tuloksena 3. sija (4:stä möllikoirakosta) ja paljon hyvää mieltä. Kaikesta huolimatta olen tosi tyytyväinen: tulipahan kokeiltua kisaamista ja todettua, että se ei olekaan yhtään kamalaa.

Saatiin kuitenkin hieno ruusuke ja rottakoiralle palkintorotta :)

Muusasta rotta oli aivan ihana!Nyt Muusa saa jäädä ansaitulle syyslomalle ja hieman huilia ennen talvitreenejä. Ens kaudella olis sitten tarkoitus ravata möllikisojen lisäksi ihan oikeissakin kisoissa.

Varsinaisesta SM-luokasta vain lyhesti sijoitukset:
1. Pilvi Lehtonen & Ida
2. Laura Verkamo & Sella
3. Laura Verkamo & Zira
Ja tietysti onnittelumme menestyneille!

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Miki on niin ylpeä siskosta. Ihmiset ja Nuku nuksukka myös lähettävät onnitteluja.
Tsemppiä tuleviin kisakoitoksiin.

Ninsku kirjoitti...

Ihana rottapinseri <3