maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Kamala lattia

Olemme vihdoinkin päässeet Muusan kanssa uuteen kotiin erinäisten evakkoseikkailuiden ja leirihoitopaikkojen kautta. Itse olin vielä tässä välissä viikon leirillä ja Muusa taisi majailla sillä välin ainakin neljässä eri osoitteessa. Onneksi Loviisan tutussa ja turvallisessa seurassa. Viikosta oli selvitty muutoin hyvin, mutta Muusa oli ollut ilmeisen sekaisin muutosta ja sitten vielä Kurun kanssa riehuessa oli Kurulle tullut tassuhaava :(


Uudessa kodissa odotti kamala yllätys. Liukas laminaattilattia!

Olen huvittuneena seurannut Muusan ja lattian tutustumista. Muusa liikkuu lattialla ylivarovaisesti ja peruuttaa miltein joka paikkaan. Sohvalle se ei uskalla lainkaan hypätä liukkaalta lattialta ja muutenkin tutustuminen on vähän säälittävää sutimista ja tutinaa. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, koira pysyy pystyssä, mutta heti kun joku vaikka tulee, menee Muusa innostuessaan nurin ja tapansa mukaan tutinapaniikkiin liukastuessaan.

Kyllä tästä vielä selvitään.

Ajan kanssa Muusa tottuu - on vaan pakko!

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Voi Muusa parkaa, kyllä se siitä. Meillä on laatta- ja laminaattilattia eikä mitään ongelmia oo muutenkuin jos pitää ilman mattoa hypätä sängylle/ sohvalle.

Hieno kuva sulla tossa yläpalkissa.