tiistaina, marraskuuta 18, 2008

Paranemaan päin

Kun edellisen kerran kirjoitin, että Muusa voi paremmin ja näyttää vihdoinkin paranevan, ilmaantui heti lisää parannettavaa (kop, kop).

Olimme eläinlääkärissä ja ennuste oli arveluistani huolimatta positiivinen: kynsi ei ole vaurioitunut, eikä sitä tai muita kannuksen osia tarvitse poistaa. Haava mätii vähemmän ja turvotuskin on laskemaan päin. Saimme jälleen uusia toimintaohjeita: haavaa ei enää peitetä millään, jalkaa suihkutellaan useita kertoja päivässä (käytännössä lenkkien jälkeen), puhdistetaan huolella (laimennettu betadine kirvelee inhottavasti avohaavassa ja Muusa esittää kuolevaista tämän toimenpiteen ajan :) ja lopuksi laitetaan kaikkiin mätiviin / mätineisiin kohtiin canofitea (korvatippoja tulehdukseen).

Nyt vain kovasti toivomme että a) haava parantuisi ja b) Muusasta ei enää löytyisi seuraavaa heti perään. Kuulemma saman päivän aikana Hertan päivystyksessä oli käynyt mutama muukin jalkansa telonut pinseri.

Hyvää mieltä ja parantumista edistämään Muusa sai wubba kongin (koska Kurullekin hankittiin sellainen). Kongi on Muusasta ihan huippu, mutta joka kerta kun Muusa sai kongin vinkumaan, se hämmentyi eikä oikein tuntunut osaavan suhtautua siihen. Muusa ei selkeästi ymmärrä vinkulelujen päälle ollenkaan :) Suurempi palkinto taisi kuitenkin olla illan pimeydessä tehty lähes pitkä lenkki flexissä. Muusa oli NIIN onnellinen ja tyytyväinen. No, siitä onkin jo kuukausi, kun ollaan edellisen kerran oltu ulkona yli puoli tuntia putkeen.

2 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Saadaanko Muusa taas pinsereiden riehunta ry:een takaisin? JEE!

Toi wubba on ollu meillä ihan suosikki. Loisto ostos.

Lotta K kirjoitti...

Siihen tähdätään, että Muusa olisi ensi viikolla kunnossa :)