lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Kuru - jo toinen vaalivauva

5.9. syntynyt porokoiranarttu Iresa Wimpa muutti eilen Aurinkolahteen Loviisan koiraksi. Tuo kahdeksanviikkoisen pennun tarmoa täynnä oleva ihanuus on kutsumanimeltään tästä eteenpäin Kuru. Kuru on Pihlajamäen kennellin sijoitusnarttu, joka jäi ainoana tänne etelään muiden sisarustensa rientäessä oikeille poromaille. Onnellisten sattumien ja yllätysten kautta Kurusta tuli perheenjäsen. Vaikka olenkin Loviisan siskona hieman jäävi arvioimaan, tiedän, että parempaa kotia Kuru ei yksinkertaisesti voisi saada.

Tästä se alkaa, yhteinen taival. Onnellinen uusi omistaja lapsensa kanssa kotimatkalla. (Kurun mielestä autosta olisi voinut syödä vaihdekepin ja muutaman muunkin vimpaimen ennen perille saapumista. Myös takapenkki olisi pitänyt saada tutkia ja siitähän vasta huuto saatiinkin, kun sylistä ei päästetty pois. Aika määrätietoinen tyyppi ;)


Uudesta kodista löytyi Muusan jättämä luu.

Edellisten vaalien tuotoksena tuli Muusa ja nyt kunnallisvaalivauvaksi Kuru, toivottavasti kuitenkaan keväällä Eurovaalien jälkeen ei tule enempää (hauva)vauvoja.

Muusa ja Kuru tapasivat pikaisesti tänään ensimmäisen kerran. Kuru oli kyllä se riehakkaampi, vaikka Muusa pisti parastaan. Emme kuitenkaan uskalataneet niiden päästä täyteen vauhtiin riehumisessa, koska Kuru on niin paljon Muusaa pienempi.

Ei kommentteja: