tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Leipuri Hiiva

Oikeassa olin, sinne tassuun on kaupan päälle leivottu vielä hiivatulehdus. Nyt sitten jalkapakettia ei pidetä jalassa enää ollenkaan, vaan mahdollisimman ohutta sukkaa pelkästään sisällä ja ulkona sukan päällä töppönen. Vain lyhyitä lenkkejä ja monivaiheista jalan hoitamista.

Ensin pestään sieniaineella siten, että aine muhii 10 minuuttia. (Opeta siis suihkua inhoava pinseri seisomaan suihkukopissa paikoillaan 10 minuuttia...)

Yksi ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...


Sitten jalkaa kuivatellaan niin KAUAN, että se on varmasti rutikuiva tassujenkin välistä ennen sukan laittamista. (Opeta siis suihkun jälkeen joka paikkaan poukkoileva pinserisi olemaan aloillaan jalka nätisti puhtaan pyyhkeen päällä ainakin tunnin verran...) Kuulemma voi käyttää myös sellaista fööniä, joka ei puhalla kuumaa ilmaa. Anyone?

"Okei, lovutan ja käperryn tähän postimerkin kokoisen pyyhkeen päälle..."

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Pirkkaniksi: Tuohon hiivan ennaltaehkäisyyn loistava tuote on ihan ruokakaupoista saatava Molkosan maitoheravalmiste. Meillä Ronilla tulee usein korviin hiivatulehduksia ja joltain sain vinkin tuosta ja meillä ainakin toimii, kun pari kertaa viikossa sillä putsailee. En tiedä miten toimii ns akuuttiin hiivatulehdukseen, mutta noin jatkoa ajatellen kannattaa sitten kokeilla ennaltaehkäisevästi. :)

Lotta K kirjoitti...

Kiitos vinkistä, meillä on selkeästi niin, että jos Muusa joutuu antibioottikuurille syystä tai toisesta niin korviin tulee helposti hiivaa tai muu töhnivä tulehdus. Tällä kertaa se on sitten tassussa, varmaan toi paketissa hautominen selittää sitä. Hyvä tietää tällaisia vinkkejä vastaisuuden varalle :)