keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Voihan pamaus!

Mökillä Hämeenlinnassa Muusaa odotti järkytys. Läheisestä varuskunnasta kantautuu kaameita pamauksia (siis ampumista) herkkähermoisen neitimme lomapäiviä tutisuttamaan. Eilen sain vielä tuon tutisevan luikkimaan perässäni lenkille kaikki innostamiskeinot käyttäen. Pamauksista huolimatta lenkki sujui mukavasti. Tänään tyhmänä oletin, että saman voisi toistaa. Lähdimme aamulenkille metsään ilman hihnaa. No, mitä tekee pamausta pelästynyt pinseri kaukana mökin turvasta?

Juoksentelee pitkin metsiä minua karkuun dyykaten mahdollisimman suojaiseen pusikkoon ja jääden sinne kyhjöttämään mahdollisimman hiljaa ja pienenä. Noin kolme kertaa jouduin sen etsimään umpimetsästä, eikä operaatio ollut minusta yhtään hauskaa. Ei tosin Muusastakaan. Yritin sitten kulkea sen kannsa tietä pitkin takasin pitäen valjaista kiinni, mutta eihän siitä mitään tullut, kun Muusan mielestä piti päästä mättäiden taakse suojaan. Ei auttanut muuta kuin kantaa eläin kotiin. Hiki tuli, suuri hiki. Huoh.

Emme enää ikinä missään lähde lenkille ilman hihnaa, olosuhteista viis.

Loppupäivän aiomme pysyä visusti omalla tontilla, Muusa luultavasti peiton alla piilossa.


Minä olen täällä grillivahti.

2 kommenttia:

Cyrax kirjoitti...

Tuon mukaan olen käyttänyt nyt 12MB ja jäljellä näyttäisi olevan 1024MB.. Mutta prosentteja siinä oli vain 1% :DD Eli eipä oikein varmaankaan kummemmin..

Muusa näyttää kans pelkäävän kovia ääniä. Ani on aivan samanlainen. Joskus kun olemme metsässä (vaikka se on vielä pieni) se luikkii piiloon. Ja sitä todellakin saa etsiä sieltä sitten :/
Siinä lähellä on joku 'rekanpesumonttu' ni ne äänet tulee sieltä ja niitä sitten säikytään ja sit se pinkoo lujaa jonnekkin. Vaikka olettais että se tulis tykö :DD

Cyrax kirjoitti...

Okei hyvä juttu sitten :D Ei tarvitse ihan pihdata kuvissa :DD