perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Pinserin kesäloma

Muusa ottaa aurinkoa parvekkeella :)

Pinserin kesälomaan kuuluu pitkään nukkumista (klo 13.30 neiti on vielä syvällä peiton alla eikä osoita mitään merkkejä heräämisestä tai ulos kaipaamisesta), kirmailua ulkona ja tietenkin ja auringossa loikoilua. Kotona voi tehdä näitä kaikkia, mutta tietenkin mökille pääseminen on aina plussaa. Kulunut viikko ollaan oltu ihan vaan kotosalla. Muusa nauttii siitä, että sillä on seuraa, eikä kukaan kiirehdi pois kotoa.

Ollaan siirrytty kolmesta lenkistä kahteen, koska Muusaa ei saa ennen iltapäivää hereille (eikä minua) ja toisaalta pitkät lenkkimme on ollut pikemminkin koko illan kestäviä seikkailuita. Ali-veikkaa, joka muutti ihan naapuriin, meidän entiseen kotiin, olemme nähneet useiden iltariehujaisten merkeissä.

Kesälomalla ikävä kyllä omistajalla on aikaa puuhailla myös kaikkea sellaista, minkä Muusa mieluiten jättäisi väliin. Punkkeja on tavattu punkkipannasta huolimatta muutama ja poistettu heti. Hampaita on pesty joka päivä, mikään ei taida olla Muusan mielestä tällä hetkellä vastenmielisempää. Korvia putsattu, kynsiä leikattu ja kaikenmaailman muutakin ronkkimista ja tutkimista harjoitettu.

Tänään taas agilityyn ja sunnuntaina pinsereiden kesäpäiville Tuusulaan. Ensi viikolla sitten mökille.

1 kommentti:

Weera kirjoitti...

Muusan kesäpuuhasteluun kuuluu myös velipojan raatelu. Eilisten riehujaisten jäljiltä löytyi postimerkin kokoinen karvaton kohta kaulalta,jossa on ilkeän näköinen reikä keskellä. Vertakin oli ilmeisesti tullu jonkun verran, kun oli sellanen kunnon kuivunut pallo karvoissa kiinni.Heh, sanomattakin selvää, ettei tunnu missään.
-w-