lauantaina, heinäkuuta 19, 2008

Muutama tokokuva

Tässä treenataan BH-kokeeseen vapaana seuraamista :)


Muusan perusasento. Muuten hyvä, mutta Muusan etutassujen pitäisi olla minun kengän kärkieni kanssa samassa lijassa. Kuvassa Muusa on aavistuksen liian takana. BYÄÄÄH!

5 kommenttia:

_ kirjoitti...

Aika pikkujutusta byäähtelet täällä... Treenatessa saadaan Muusan tassut prikulleen oikeaan paikkaan.

Weera kirjoitti...

Morjens,onks se oikeesti tommosista kiinni... huh-huh.

Kivannäköinen tukka tuolla tuntemattomalla ohjaajalla:)hehee..

Cyrax kirjoitti...

Juu en viitsinyt antaa niiden olla saunassa, koska olen kuullut että koiralta menee oma rasvakerros pois tai jotain tommosta :)
Uskon kaikkea :DD

Anonyymi kirjoitti...

Oikeestihan koiran LAVAN pitää olla ohjaajan JALAN vieressä, eli asento on suurinpiirtein oikea. ;) Meitä on tästä muistuttanut eräs huipputason tokoilija ja toko-ohjaaja moneen kertaan. Ohjaajalla kun voi olla vaikka 46:n lenkkari, jolloin koira olis tassuperiaatteella ties missä. Täytyy myöntää että tosta tassujutusta en ole edes kuullut..

Kannattaa kiinnittää huomita myös noihin käsiin, ne kun kokeessa ei voi olla sylissä.. Koira saattaa myös herkästi alkaa tuijottaa 'namikättä'. Pientä viilausta, ihan auttaa tässä koittelen. :)

Lotta K kirjoitti...

Olet oikeassa paikasta ja käsisitä :) Myös koiraan tuijottaminen pitäisi lopettaa ja luottaa siihen, että koira kyllä pitää katsekontaktia. No, pitää silti muistaa, että Muusa on vielä tosi nuori ja mäkin aika kokematon tokoilija. Aika monet asiat pitää siis vielä luultavasti oppia kantapään kautta..