lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Muusan eka mätsäri

Oltiin Muusan kanssa torstaina ekassa Match Show'ssa täällä Herttoniemessä. Tarkoituksena on totuttaa tyttö näyttelypuuhaan niin, että kasvattaja voi sitten joskus viedä sijoitusnarttuansa jonnekin ihan oikeisiin näyttelyihin. No, siihen on vielä pitkä matka. Hampaita ei Muusan mielestä tuntemattomat kopeloi, niinpä niin. Siinä oli yleisölle show'ta kerrakseen kun pieni ja pippurinen pinseri kieltäytyi yhteistyöstä. Harjoituksen puutetta. Se ei vaan ole niin helppoa saada laumaa vapaaehtoisia sorkkimaan nopean ja tempperamenttisen pinserin hampaita harjoitusmielessä. Myönnän, että olen ollut myös liian kiireinen järjestääkseni systemaattista harjoitusta. 15.9. olis Koneen kentällä mätsäri, jonne voitais taas mennä Muusan kanssa. No, kattellaan miten harjoitukset etenee...

Juoksukin meno jo ohi, luojan kiitos. Muusa on taas niin riemuissaan kun saa juoksennella vapaana ja tavata muita koiria. Pihan urokset on kyllä edelleenkin sen hajujen perään ja niiden omistajat näyttää mulle nyrpeätä naamaa ;)

Jos huomenna ei sada, Muusa pääsee aloittamaan agilityesteisiin tutustumisen. Jippii ;)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Voin kuvitella ettei oo kovin helppoa saada ihmisiä tutkiin pinseripennun hampaita. Me koitetaan aina koulutusten yhteydessä kysyä ohjaajaa tutkimaan hampaat ja aina sama show.
Täällä Tampereella sataa vettä, toivottavasti sielä ei sada, jotta pääsette/pääsitte tutustuun esteisiin. Mikin mielestä putki on huippu, kepitkin on kivoja. Puomin ylös meno pelottaa, parin tippumisen jälkeen, ylös menon jälkeen puomi juostaan täysillä alas namikipolle. Äkkiä on miejän poika oppinut mistä tulee namia... =)