sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Muusa edistyy agilityesteisiin tutustumisessa

Muusa on nyt käynyt kolme kertaa tutustumassa agilityesteisiin. Ollaan hypätty tavallista matalalla olevaa estettä, menty puomia ja putkea ja tänään opeteltiin pujottelemaan keppejä. Täytyy kyllä myöntää, että omistaja oli siinä hommassa hidas ja kömpelö, vaikka edellisellä keralla olin jo kuivaharjoitellutkin. Huoh, miten se oman motoriikan hallinta voikin olla niin hankalaa. Tänään tehtiin myös ekan kerran vapaana harjoitukset, siitä huolimatta Muusa seurasi minua tarkkaavaisesti ja teki töitä ohjeideni mukaan, sen minkä sai selvää.

Musta on mahtavaa opetella uutta, kaikenkaikkiaan agility vaikuttaa juuri sopivalta harrastukselta meille molemmille. Muutaman kerran käymme vielä tutustumassa eri esteisiin nyt syksyllä ja sitten asiat saavat kuulemma jäädä talveksi hautumaan pentujen päähän. Keväällä sitten palataan treenikentälle haistelemaan uusia taitoja.

Tässä vielä muutama tänään otettu kuva. Muusaa on kielletty tuomasta sohvalle tai sänkyyn leluja, joten oma pesä on paras leikkipaikka ;)


Ei kommentteja: