keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Hampaat

Muusalta on lähtenyt muutaman päivän aikana neljä maitohammasta eturivistä. Jännää... Ne on niin pieniä, että ei niitä ole sen koommin näkynyt. Lisääntynyt puremisen tarve näkyy mm. siinä, että kaikkiin Muusan viltteihin on alkanut ilmestymään uhmakkaita reikiä. Pääsääntöisesti Muusa koluaa kuitenkin edelleen luitansa, pehmolelut on kaikki odottamassa parsintaa.

3 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Veljeltänsä on myös lähtenyt ne neljä pientä piikkiä ja eilen huomattiin, että uudet kasvaa jo todella pitkällä. Jos ei oltais kurkittu suuhun koko ajan, ei olis edes tajuttu tätä vallan vaihdosta. Kulmurit onkin sitten tiukasti kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustan: mä luen salassa Muusan kuulumisia. Ehkä oot huomannukin mun vertaistukietäempatian - mä taistelen tällä hetkellä 7,5-vuotiaan koiran kanssa Suurta Vieraiden Saapuessa Ei Sovi Haukkua -taistelua... Mekin naksutellaan, ollaan tosin alotettu vasta. Se on aika oivaltavaa touhua.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kuulin Sannalta, että aiot viettää maalaiselämää tässä lähiaikoina koirien kera. S varmaan kertoi Turresta, voitaisiin moikata Muusaa, mutta laitatko mulle esim. tekstarina puh.nro:n, mulla taitaa olla vanhentunut versio. T. Anna