sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

Ralli näytelmissä

Ralli osallistui tänään pentunäyttelyyn Lahdessa. Vesikoiria oli ruhtinaalliset kaksi: narttu ja ainoana uroksena Ralli. Koiria oli hirmuisesti paikalla ja aluksi Rallia jännitti selkeästi enemmän kuin mätsäreissä, joissa Karvanen on esiintynyt oikein edukseen. Kehässä Ralli oli kuitenkin normaali innokas itsensä ja sai oikein mairittelevan arvostelunkin punaisen nauhan (ERI) kera.

7,5 kk kaunislinjainen uros. Hyvässä jäntevässä kunnossa. Hieno pitkä rintakehä. Kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta. Pää kokonaisuudessaan kapealinjainen. Hyvät kulmaukset, kaula ja ylälinja. Oikea karvanlaatu. Kaunis väri. Aivan upea luonne tälle rodulle. Reippaat liikkeet. Harmi, että kivekset eivät ole laskeutuneet.

Tuomari: Saija Juutilainen

Turhaa niitä näyttelyitä kuitenkaan sen enempää kiertämään varsinkaan, kun koiralla ei ole kiveksiä. Tämän keikan tarkoitus olikin sosiaalistaa Rallia näyttelyihin ja varmistaa, että se ei arkaile esimerkiksi tuomarin käsittelyä. Kunnon karvassa tulee kesähelteellä kuuma, joten heti näyttelypäivän päätteeksi ajeltiin kaikki karvat pois. Niin omituinen pointterikuikelo tuolta paljastui, että ei voi kun nauraa ja syöttää lisää. Kyllä sitä massaa vielä nuorukaiselle ehtii kertyä, mutta voi hyvää päivää, mikä ruipelo se nyt on.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Saija Juutilainen on Mocca-mummistakin tykännyt sertin veroisesti. Onnea komialle pojalle <3