torstaina, joulukuuta 20, 2012

Muusan kuulumisia

Koirat ovat saaneet luut ja tietenkin niitä pitää ahtautua syömään samaan häkkiin.
Muusalla on mennyt Rallin kanssa todella hienosti, paremmin kuin osasin odottaa. Välillä  painit yltyvät ihmisen mielestä liian raisuksi ja kaverukset joutuvat aidan eri puolille. Lenkeillä ollaan käyty yhdessä ja sekin sujuu jo pääsääntöisesti vallan mallikkaasti.

Muusa aloitti Sagin aluevalmennuksessa vauhti ja motivaatioryhmässä. Ekoissa treeneissä sunnuntaina ja seuraavissa omissa treeneissä tiistaina viirittelin Muusaa oikein huolella ja olin tyytyväinen, kun sain motivoitua retuutusleikkiin ja palkattua sillä treenien alusta loppuun.
Muusa tutisee sängyn alla, Ralli ihmettelee ja yrittää haastaa leikkiin.

Kuten on monesti aikaisemmin todettu, Muusan pää ei kestä kovia kierroksia. Niinpä onnistumisen tunne treenaamisesta vaihtuikin nopeasti ahdistukseen, kun Muusa kävi takastulomatkalla tuntemattoman pikkukoiran kimppuun ilman mitään syytä. Onneksi koiralle ei sattunut mitään ja selvittiin taas vain säikähdyksellä. Illalla kotona Muusa oli todella levoton ja kierroksilla kuiten arvata saattaa. Seuraavan aamupäivän se vietti sängyn alla tutisten Kalasataman pamauksia, joihin se oli jo ennen tätä siedättynyt.
Hellyyttä Puikulalle
Ehkä opin tästä sen, että tiedän nyt, millä saan Muusalle vauhtia ja miten sitä pitää palkata ja motivoida jos haluaa lisää vauhtia, mutta sen kanssa ei kuitenkaan voi treenata sellaisilla kirroksilla. On ehkä Muusan kannalta parempi olla nostattamatta kierroksia äärimmilleen ja kiinnittää myös tähän huomiota treenatessa. Nyt Muusa saa jäädä joulutauolle ja rauhassa lasketella kierroksia ennen uudenvuoden pamauksia, jotka aiomme toki selvittää vahvassa doupissa. Ensi vuonna sitten taas kokeillaan niitä agilitykierroksia seuraavan kerran. Toivottavasti paremmalla menestyksellä...
Pinseri talvipesä
Onneksi Ralli ei välitä Muusan tutinoista, eikä edes kiinnitä niihin huomiota. Lähinnä saattaa ihmetellä, että miksi Muusa ei leiki sen kanssa. Rallille onkin ollut tarjolla paljon parempaa seuraa, kuten leikkiä Muusan veljen Alin kanssa.
Ralli ja Ali retuuttaa

Ei kommentteja: