tiistaina, toukokuuta 15, 2012

Eka kakkosten nolla ja kevät


Kesää odotellessa Muusa on nauttinut keväisistä lenkeistä ja agilityn ulkokisoista. Eniten Muusa on tainnut ilahduttaa parvekkeen oven pitäminen auki, sillä pitäähän sitä omaa reviiriä päästä välillä vahtimaan. Myös sisään kulkeutuneiden pörriäisten jahtaaminen on ykkösjuttu.

Hovikuvaajamme Loviisa ei ole sattunut kisoihin mukaan, joten valitettavasti agilitykuvia ei ole tarjolla. Kisoissa on kuitenkin mennyt ihan mukavasti. Pinserin huumorintajuiset tempaukset kuuluvat asiaan radalla, eikä ohjaajallekaan ole vielä sattunut sitä parasta päivää samaan aikaan koiran kanssa. Silti kakkosista ollaan saatu jo yksi LUVAnolla hyppyradalta. Kaksi agiradan nollaa siis vielä hakusessa ennen kuin päästään ihmettelemään kolmosten ratoja.

Muusa starttaa kisoissa viellä tällä viikolla ja ensi viikolla ja sitten se saa jäädä ansaitulle hieman pidemmälle (ainakin kuukauden) totaalitauolle. Kuten tiedämme, pinseri asemoi itsensä lepäämään aina sellaiseen kohtaan, minne aurinko paistaa ja jossa on muutenkin lämmintä ja mukavaa.


Ei kommentteja: