sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Hektinen huhtikuu

Huhtikuu on alkanut sen verran hektisissä merkeissä, että Muusan kuulumisten päivittelyyn ei vaan ole aikaa riittänyt. Kevät on sulattanut lumia kovaa vauhtia ja Muusa on päässyt nauttimaan pinserihepuleista pusikoissa, auringonpaisteesta ja tietysti ulkokenttäagilitystä.

Täällä jo haaveillaan vihreästä nurmikosta ja voikukista

Ekalla kerralla agilityssä ulkokentällä Muusaa taisi kiinnostaa lumen alta paljastuneet hajut paljon enemmän kuin esteet. Samalla on kuitenkin todettava Muusan taas edistyneen paljon :D Muusa on esimerkiksi oppinut pujottelemaan itsenäisesti. Välillä mennään vielä haparoiden ja kädellä avustaen, mutta välillä todella ammattimaisen mallikkaasti. Viimekesän keinukammoa on työstetty mukavalla menestyksellä. Keinun kanssa täytyy kuitenkin vielä olla todella tarkkana, sillä Muusa ryntää helposti liian kovaa vauhtia ja pelästyy sitten kovaa keinahdusta. Kesällä treenataan taas ryhmässä kaksi kertaa viikossa ja toivottavasti päästään aloittelemaan kisaamistakin.

Muusa on ollut paljon mukanani erilaisissa seikkailuissa ja välillä sitten kotihoidossa minun reissatessa. Kuvat Muusan matkustustyylistä ovat pääsiäisen Savonlinnan excursiolta.

Hei, me mennään taas

Tämä takapenkin matkustustyyli lienee peruja jo ihan pentuajoista. Muusa ottaa tukea penkistä :D

Mitäs täältä pesästä paljastuu?

Eväiden päälle sammunut Muusa tietenkin :D

Ei kommentteja: