tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Muoriguru Muusa


Aamun Hesarissa oli juttu koirien pukeutumisesta: pakkasilla koirakin puetaan toppaan ja villaan.
"Kun koiralla on kylmä, se ei tutki ympäristöä vapautuneesti, vaan värjöttelee, tärisee ja nostelee tassuja", juttuun haastateltu eläinlääkäri Heidi Kangas toteaa. Hänen mukaansa koirien paleltumiin törmää eläinklinikalla melko harvoin. Yleisimpiä ne ovat mukaan polkuanturoissa ja kivespusseissa.
Lyhytkarvainen pinseri palelee helposti, joten sille on hankittava talveksi vaatteita. Muusakin pomppii yksi tai kaksi koipea ilmassa ja hytisee, jos sille ei pue riittävästi. Puhumattakaan vetämisestä, joka lisääntyy exponentiaalisesti, heti jos Muusa palelee. Muusa omistaakin aikamoisen vaatekaapin, jonka ajattelin tässä paljastaa.

Muusan fleecemuotia

Muusan ensimmäinen takki oli hankittu jo ennen kun koira tuli maailmaan - ja se tuli kyllä tarpeeseen keskellä talvea syntyneelle pikkupilsnerille. Harmi, että tuosta pienenpienstä Mexicosta kirppikseltä ostetusta fleecetakista ei ole yhtäkään kuvaa.


Muusan toppatakkimuotiaToppatakin lisäksi emännän vanhasta säärystimestä saa kelpo kaulurin suojaamaan viimalta.


Kun mittari alkaa lähestyä -20:tä, Muusa näyttää ulos lähtiessään tältä (fleecehaalari+fleecetöppöset+paksu pomppatakki)

Muusan sademuotia

Muusa inhoaa sadetta, riippumatta oikeastaan pukeutumisesta. Ilman sadetakkia sitä ei kuitenkaan saa edes ovesta ulos.

Froteeloimessa kelpaa kuivatella

Muusan pöksymuotia

Taitaa muuten olla viimeinen pöksykuva Muusasta :D

Ei kommentteja: