keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Muusa hyppäsi sängyltä ja...

Kesken eurovaalikampanjoinnin puhelimeni soi. Hätääntyneen kuuloinen Loviisa kajauttaa luuriin: "Muusa hyppäsi sängyltä alas ja tikit lähtivät irti!"

Niinpäniin, jostain syystä en ollut yhtään yllättynyt. Näköjään vaalit, Muusa tikit jalassa ja tästä seuraavat kommellukset ovat erottamaton yhtälö. (Kunnallisvaalien alla taisteltiin etujalan kanssa.)

Eipä siinä muuta, kun uudestaan tikkaukseen. Tällä kertaa tikkejä laitettiin kahden sijaan neljä ja pelkässä paikallispuudutuksessa. (Ja sata euroa lisää, kiitos!) Nyt Muusa on viikon NIIN tiukan vahdinnan alla, että otan sen vessaankin mukaan. Jo se nyt on, jos ne tikit eivät ala pysyä!

Muusa ei tietenkää ole mistään kipeä, eikä laisinkaan tajua mitä pitäisi varoa. Päin vastoin kevät on sen mielestä riehakkaimmillaan ja siitä pitäisi päästä ottamaan kaikki ilo irti. Niinpä Muusa mulkoilee minua närkästyneenä hyysäämisestä, joka sen mielestä on käsittämätöntä rajoittamista.

2 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Siis ei ole todellista!!! Jos Muusa olisi ihmislapsi niin se varmaan putoilis kiipeilytelineiltä ja hyppäis partsilta alas, hukkuis järveen ja söis rotanmyrkkyä. Ihmeellisen höpsö tapaus.

Me tullaan sunnuntaina! Sit riehumaan!!!
Hirveesti pinseripusuja tulossa.

Lotta K kirjoitti...

Joo, mä yritin ehdottaa, että ne ottais sen Herttoniemen eläinlääkäriaseman maskotiksi, joka poseeraisi erilaisissa hoitotoimenpiteissä ja saisi siitä hyvästä ne samat toimenpiteet ilmaiseksi :D Ei ne sit tainnut tarvita maskottia...