keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Vaalikoira

Kiireinen syksy on imaissut meidät mukaansa. Muusasta on tullut taas vaalikoira. No, se taitaa olla sillä jo ihan veressä. Muusa oli 8 viikkoa, kun se ensimmäisen kerran vietiin Vihreiden vaalimökille. Tyytyväisenä Muusa istuskeli eri syleissä ja viihdytti pennun söpöydellään. Muistan, että kannoin sitä takkini sisällä ja lopulta takki venyi niin paljon, että meni vaihtoon. Nyt reilua vuotta myöhemmin kunnallisvaaleissa Muusa on jo päässyt vaalikuvaan asti.


Vaalikoiran elämä tarkoittaa toki paljon muutakin, kuin kuvissa poseeraamista. Pitkiä päiviä mukana meiningeissä, niin toimistolla kuin kaduillakin. Stressaantunutta omistajaa. Paria kuukautta epätavallisen menevää elämää. Ai miksi minulla on pinseri? No tietenkin siksi, että se on aina valmiina lähtemään mukaani. Muusa on kuin kotonaan kampanjoinnissa, vaikka se onkin ehkä hieman liian päällekäyvä. Kaikki eivät välttämättä äänestä sitä, jonka koira hyökkää ensimmäisenä nuolemaan korvat :)

Vaalien lisäksi syksyyn on suunniteltu myös koira-aktiviteettejä. Agilityä jatkamme kerran viikossa, toivottavasti saamme hallivuoron, joka mahdollistaisi talven läpi treenaamisen. Toko alkaa taas kohta, kesätauko tokossa on itse asiassa tehnyt meille molemmille todella hyvää. Pitkistä metsälenkeistä täytyy myös pitää kiinni, jos ei muuten niin vaikka vähentämällä allekirjoittaneen yöunista.

Ei kommentteja: