tiistaina, helmikuuta 26, 2008

HauMaussa ja toimistolla

Muusa oli tänään ensimmäistä kertaa eläinlääkärissä HauMaussa, jossa muusan äidin Lilan omistaja Taru on eläinlääkärinä. Normaalisti käymme Herttoniemen eläinlääkäriasemalla, koska se on lähellä. Oli kiva käydä Tarun luona ja toisaalta tehdä samalla vähän vertailevaa tutkimusta eläinlääkäripalveluista. Oli hassua huomata, että Muusaa jännitti uusi eläinlääkäri paljon enemmän kuin vanha tuttu. Hertsigassa Muusa rynnistää suoraan ovelta ensin tervehtimään henkilökuntaa ja sitten tarkistamaan, että lelut ovat tallella arkussa. Luvan saatuaan Muusa suorastaan hyökkää innoissaan toimenpidehuoneeseen. HauMaussa vähän tutisutti ja stressasi, mutta sellaista se on pinserin elämä. Nätisti Muusa kuitenkin antoi taas tutkia, kuten tapana on ollut.

Silmäluomien alla on vieläkin rakkuloita, jotka aiheuttavat silmien tulehtumista. Saatiin lisää tippoja. Huulissa ja leuassa on mätäpaiseita, akne. Niitä pitää nyt putsata, antibioottia ei vielä määrätty, katsotaan nyt jos nuo tuosta. Inhottavan näköisiä nuo paiseet ovat ja jonkin verran kutittavat Muusaa (raapimisesta päätellen). Muutoin juteltiin pinserijuttuja, onhan se ihan luksusta, jos eläinlääkärillä on itsellään pinseri :)

Loppupäivä vietettiin ViNOn toimistolla töissä. Muusan työpiste on lähinnä sohva ja työtehtävä sillä puikulointi. Lisäksi Muusa viihdyttää vieraita ja tarjoaa sekä puolueen että Langan työntekijöille mahdollisuuden käydä työpäivän ohessa hieman rapsuttelemassa itseään. On kyllä ihan taivaallista, että voi ottaa koiran mukaan töihin. Nykyään Muusa jää jopa yksin toimistolle ihan nätisti odottelemaan, jos minä menen lounaalle tai vaikka alakertaan palaveriin. Hieman nuorempana intoa riittii mm. tärkeiden tai vähemmän tärkeiden papereiden silppuamiseen, onneksi tämä vimma näyttää menneen ohi.

Ei kommentteja: