sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Toko toko toko

Tokossa ollaan opeteltu katsekontaktia, kontaktikävelyä, luoksetuloa, peukalon piippaamista, kahdeksikkoa ja maahan menemistä. Ihan hauskaa hommaa muuten, mutta mun näpit on aina NIIN jäässä jokaisen syksyisen 45 minuuttisen tokosession jälkeen, että huh. Muusa ottaa kontaktia hyvin ja keskittyy muutenkin enemmän muhun ja vähemmän muihin tai muuhun sähläämiseen. Muusa taitaa olla vanhin ryhmämme pennuista, sitä ei voi olla huomaamatta ;) Se suhtautuu kaikkeen paljon lunkimmin kuin 4-5 kuukautiset touhottajatoverinsa.

Meidän henk. koht. tavoite ensi viikolle on oikeanlainen maahanmeno käskystä (ei istumisen kautta...)

Luoksepäästävyydessä ja hampaiden katsomisessa ollaan selvästi päästy tavoitteeseen. Nyt täytyy vain ylläpitää hyvää kopeloinninsietokykyä.

Ennen tokoa Muusa oli Alin luona kylässä. Ihanaa riehumista ja pellolla kirmaamista. Kukaan muu ei kyllä osaa pinserileikkiä yhtä hyvin kuin pinseri ;) Ja kun on vielä pienestä pitäen kirmattu yhdessä, leikki on taatusti onnistunutta! Toivottavasti Veera laittaa kuvia ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noh, arvaat varmaan. ;) Peltokuvissa näkyy musta piste ja pieni palanen sadetakkia. Ne on vissiin meidän koirat... Muusan poset onnistu sen sijaan varsin mallikkaasti.

Lotta K kirjoitti...

Näytä näytä näytä ;)

Muusa ei ole ollut yhtään väsynyt riehumisen jälkeen, musta tää on epäreilua!