torstaina, tammikuuta 17, 2013

Tammikuun tuulia


Vuodenvaihdetta tämä lauma vietti Kurikassa, maalla paossa paukkuja. Pinserillä taisi olla elämänsä ihanin uusivuosi, koska sai painia pikkukoiran kanssa ja hyvässä doupissa ei pamauksetkaan pelottanut. Rallia ei paukut stressaa (Huh!) ja loma toi pennulle kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista.


Muusa ehti jo startata agilitykisoissakin ja ai, että oli mukavaa kisata pinserin kanssa pitkästä aikaa. Ei tarvitse enää metsästää luokkanousunollia ja ei ole muutenkaan mitään paineita. Voimme keskittyä täysillä hauskan pitämiseen ja yleisön viihdyttämiseen ja senhän me osaamme! Ralli on treenaillut putkia ja aloitellut kontaktien treenaamista.


Kotosalla on lähinnä möllötetty, ja vietetty hyvin epäaktiivista elämää sillä seurauksella, että etenkin pennulla on ollut välillä aivan liian tylsää. Mutta ei hätää, Ralli osaa kyllä keksiä itselleen tekemistä. Nyt kun Rallilla on rokotuksetkin kunnossa, voitais vaikka käydä koirauimalassa uimassa. Ainakin veljeksiä ja muita pentukavereita aiotaan tavata taas ahkeraan.


Ei kommentteja: