torstaina, kesäkuuta 17, 2010

Sisko ja sen veli
Muusan veli Ali on hoidossa pari viikkoa. Kaksi pilsneriä on tietysti kaksin verroin riemua. Ollaan touhuttu niin paljon, kun on vaan ehditty. Agilitykentällä ollaan käyty jo moneen otteeseen, ja tietty peuhattu sisällä ja ulkona, sekä nautittu alkukesän hyttysparvista, mutapaineista ja auringosta.

Hyökkäykseen...

Painia

Olen kuulolla

Hississä istutaan nätisti, kuten on käsketty

Kaksi hyvin mutaista pilsneriä joutui kylpyyn, protestoivista katseista huolimattaTällaisen päivän jälkeen ruoka maittaa

4 kommenttia:

Riemu kirjoitti...

Näyttää siltä, että mukavaa on ollu. Tulispa munki sisko joskus kyläileen... Mutta jouvun tyytymään noihin velipuoliin vaan. Ne ei osaa pinserileikkejä, mutta on ne ihan jees. Mukavaa viikonloppua teille! Ps. Emännän mielestä teillä on ihanan väriset keittiökaapit.

Weera kirjoitti...

Eiiii, kauhee ikävä iski. Vauvahan näyttää olevan maailman onnellisin veli. Ihania kuvia. Kiitos kun pidät Alia niin hyvin ja kiitos Muusalle, kun on oma itsensä.

Niin ja hieno uusi kesäkuosi blogissa.

Sanna kirjoitti...

Kylpykuva on ihan huippu =) En kyllä ymmärrä miten sait ne molemmat samaan aikaan kylpyyn. Pinseripainit on kyllä ihan oma lukunsa.
Mukavaa kesää!

Lotta K kirjoitti...

Molemmat kylvyssä on huomattavasti helpompi ratkaisu kuin se, että samaan aikaa estää sekä kylpijää että ovella odottavaa kurasta karkaamasta olohuonen sohvalle :D