torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Koskaan ei voi tietää, mikä kotona odottaa


Tänään oli popsittu taas kaikki kaukosäätimet. Maailman onnellisin koira muuttui mitä ilmeisemmin ahdistuneeksi jostain. En kuollaksenikaan keksi mistä tai miksi. Eikä minua ahdista ne säätimet, kaupasta saa uusia. Mutta se ahdistaa ihan älyttömästi, että en keksi miksi koira käyttäytyy taas tällä tavalla. Onko jokin muuttunut arkirutiineissa? Olenko minä stressaantunut? Mihin Muusa mahdollisesti reagoi tällä kertaa?

5 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Ali tuhoaa aina jos sille jättää jotain kaukosäätimen tapaista. Olisiko mahdollista ettei Muusalla ollut mitään muuta hätää kuin tylsistyminen?? Eihän tämä Muusan tapaista ole, mutta ei kuitenkaan ihan se ensimmäinenkään kerta. Eikös se kaiken muun aina jätäkin kotona rauhaan... kaukot vaan saa vähän erikoissuosiota osakseen.

Jos lohduttaa niin mä en vois edes harkita jättäväni lehtiä ja kirjoja pöydille kuten sä, ja silti koen ettei Alilla ole eroahdistusta. No ei tainnu kyl lohduttaa..

Cyrax kirjoitti...

Meilläkin tytöt yleensä järii kaiken mitä vaan saavat suuhunsa. Yritämme parhaamme mukaan siirtää arvokkaimmat tavarat syrjään.
Yleensä paistinlastat ja kivat DVD-kannet on popsittu.

Emme itsekkään osaa sanoa syytä tähän järsimiseen :/

Sanna kirjoitti...

Ymmärrän sun ahdistuksen sen suhteen ettei tiedä miksi koira käyttäytyy jollain tavalla. Mä oon joutunut kohtaamaan kyseisen kysymyksen aivan liian usein.

Meillä on saanut kaikki tavarat olla aivan rauhassa, kun ei olla oltu kotona. En koskaan kato kotoo lähtiessä, mitä jätän ja mihinkä. Kerran olen unohtanut pellillisen kinkkupiirakkaa jakkaralle. Piirakka oli täysin koskematta, kun tulin kotiin, se siitä pinserin ahneudesta. Mun ois vaikea kuvitella et koira tuhoisi jotain tavaroita. Vaikka jos sais valita niin mielummin se pahe, kun joku muu.

Tsemppiä, toivotaan et syy selviää, tai että kyseessä on ollut vaan tekemisen puute.

Lotta K kirjoitti...

Niin, kyllä mä veikkaan, että tekemisen puute on ihan hyvä selitys. Ja toki Muusa osaa askartelemisen jalon taidon, vaikka sitä nykyään harvemmin harrastaa. Kaukoihin on myös helppo tarttua uudestaan, kun ne on jo kerran hoksattu :D

Mirka kirjoitti...

Meilläkin Irkku popsii kaket, jos kynsiinsä saa. Nehän on sellaisia kivoja aktivointi leluja, joissa on paljon pieniä osia... Myös kaikki syötäväksi kelpaava(hko) käy. Ananaksen kuoret on Irkun mielestä näin laman alla hyvä kaluta ihan putipuhtaaksi. :D