sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Uusi vuosi - samat vanhat kujeet

Olen odottanut ja odottanut, että saisin Muusasta kivoja kuvia otettua ja korkattua vuoden 2009 blogaukset niillä. No, aina ollaan ulkona joko ilman kameraa, liian hämärässä tai jotain muuta vastaavaa. Ei siis kuvia. Jotain kuulumisia kuitenkin.

Vuodenvaihde sujui perinteiseen tapaan. Noin klo 18 lähtien pelosta täristen, vaikka olimme maalla keskellä ei mitään ja lähimmät hajanaiset raketit kantautuivat useiden kilometrien päästä. Annoin Muusalle Serene UM:ää, joka tuntui tepsivän. Loppuilta ja yö meni serotoniinin ansiosta uneliaissa merkeissä, joskin ulos Muusa suostui lähtemään vasta seuraavana iltapäivänä ja silloinkin epäluuloisena. Ensi vuonna alan doupata Muusaa jo hyvissä ajoin ennen uuttavuotta riippumatta miten sen vietämme, niin että Muusan ei tarvitse missään vaiheessa pelätä. Onneksi se on vain yksi päivä vuodesta.

Kotiin paluu ja arkeen sukeltaminen on tarkoittanut uneliasta valeraskasta koiraa, joka mieluiten viettäisi kaiken aikansa peiton alla. Ollaan tästä huolimatta ulkoiltu ja harrastettu ihan normaalisti. Jotain uuttakin Muusasta on löytynyt, nimittäin aikuista koiraa komentamaan riiviöpentua silloin kun sen leikit menee ihan överiksi. Ja uskokaa tai älkää, Kuru uskoo, kun Muusa komentaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla muuten on melkein täysi paketti Serene UMia, koska Hiisi ei suostu syömään sitä, vaikka mikä ois. Muistuta mua joskus, niin saat sen Muusalle, jos se sille kelpaa ja sitä auttaa.