perjantaina, joulukuuta 14, 2007

Virtsatietulehdus

Kuten viimeaikaisista postauksista huomaatte, Muusa on ollut todella omituinen. Kämpän tuhoamista ja muuta häröilyä. Luulin jo, että palattaisiin takaisin normaaliin, mutta tämän viikon uutuus on ollut pissaaminen. Keskellä yötä Muusan pitää päästä pari kertaa ulos pissalle ja jos ei pääse, pissaa lattialle, eli sillä ihan oikeasti on hirveä pissahätä. (Omistaja ei käytännössä ole kahteen viikkoon saanut normaaleita yöunia, kun koiralla on millon mikäkin...)

Eilen sitten meni hermo ja vein eläimen eläinlääkäriin, täytyyhän sitä nyt joku muukin kuin murrosikä vaivata kun se noin oudosti käyttäytyy. Pissaaminen viittasi virtsatietulehdukseen, ja aivan oikeaan osuin; Muusalla on virtsatietulehdus eli pissatulehdus. Saatiin sulfakuuri ja kehuja siitä, miten innokas potilas oli. (Muusan mielestä eläinlääkäri on huippukiva paikka, siellä saa aina paljon huomiota ;)

Että toivottavasti tämä tästä nyt normalisoituu, ainakin lattialle pissiminen ja jatkuva ulos kärttäminen loppui samantien ja potilas nukkuu onnellisen näköisenä sängyssäni :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sympatiaa Alilta.

Kyösti kirjoitti...

Täytyy sanoa, että Muusa on myös erinomainen treffikoira! :)

Lotta K kirjoitti...

Ai niin, unohdin kirjoittaa siitä, että Kyösti lainasi Muusaa treffeille :)

Kyösti kirjoitti...

Musta voisi kirjoittaa lyhyen kappaleen Muusan ihanuudesta olla täydellinen treffikoira :)